Nederlands English

Verkoop kinderboek, opbrengst voor een scholings project in Ghanzi, Botswana.
Zondag 20 December 2020
Het boek "Het verhaal van de Huis Muizen en de Tuin Muizen" is geschreven door Corrie Scholtheis. Het heeft ruimte waar de kinderen hun eigen tekeningen in kunnen maken om het boek te illustreren. Het heeft 14 bladzijden, is 24 x 17 cm en kost € 5, exclusief verzendkosten. Deze zijn voor Nederland: 1 boek €2,93; 2, 3, 4 of 5 boeken €3,84; 6, 7, 8, 9 of 10 boeken €4. Voor informatie over grotere aantallen kunt u contact opnemen met

Er zijn weinig kinderboeken te koop in Botswana en er zijn weinig openbare bibliotheken en in scholen. SEMK Botswana is reeds op zoek naar leuke kinderboeken in de Engels taal, welke door Corrie Scholtheis meegenomen zullen worden op haar volgende reis naar Ghanzi. De bedoeling is om deze te vertalen naar Setswana (officiële taal in Botswana) en Naro, wat gesproken wordt door de Bosjesmensen in Ghanzi en omstreken..



Over deze site Ondersteunen van de Bosjesmensen zodat zij in het Central Kalahari Game Reserve kunnen blijven wonen zoals en zolang zij dat willen. Het CKGR was voor hen opgericht.
Cookie vrij - Deze website gebruikt geen cookies